Heli Service Belgium

Gepassioneerd door helikopters én vakkennis

Bij HSB heeft iedereen een passie voor helikopters. Tegelijk combineert iedere medewerker die passie met een doorgedreven vakkennis, die systematisch up-to-date gehouden wordt. De diverse afdelingen werken als één team samen om onze klanten een optimale dienstverlening te bieden.

Onze piloten staan steeds paraat voor een nieuwe vlucht, om de klant tijdig en veilig op zijn bestemming te krijgen.

De medewerkers van HSB Technics zorgen ervoor dat het onderhoud volgens de regels van de kunst verloopt om de luchtwaardigheid van de helikopters te garanderen.

De medewerkers Operations & Customer Relations zijn er om alles in goede banen te leiden, klanten te informeren en te begeleiden bij de voorbereiding van hun vlucht of evenement. Zij zorgen er ook voor dat de talrijke audits goed verlopen.

Onze administratieve medewerkers staan in voor een efficiënte afhandeling van dossiers, facturatie en administratie ter ondersteuning van onze bedrijfsactiviteiten.

De instructeurs zorgen voor scholing op hoog niveau om de cirkel rond te maken.

Onderhoud Service Helikopters

Waarden en filosofie: veiligheid en performantie

Safety First! Veiligheid gaat voor alles en het is te allen tijde de piloot die als gezagvoerder de verantwoordelijkheid draagt en beslissingen neemt (bv. waar en wanneer te landen). Iedere passagier moet de instructies van de piloot opvolgen – steeds met het oog op de veiligheid van het toestel en alle inzittenden. Binnen de veiligheidsbeperkingen stelt HSB alles in het werk om u via de beste route zo snel mogelijk naar uw reisdoel te brengen.

Heli Service Belgium

Klanten

HSB is trots op zijn klanten. Grote én kleine. Zakelijk en privé. Ook individuen en koppels of gezinnen zijn van harte welkom, bv. voor rondvluchten of thematische vluchten. Tot onze klanten behoren o.m. petrochemische bedrijven, media (tv- en filmmaatschappijen), elektriciteitsproducenten, farmaceutische bedrijven, eventbureaus en talrijke uiteenlopende ondernemingen voor (VIP-) transport en gelegenheidsvluchten.
Heli Service Belgium

Historiek

Reeds in 1984 werd op de huidige locatie een helikopterbedrijf opgestart onder de naam VC Helikopters. Begin de jaren ’90 werd die firma overgenomen door Bernard Slegten. Onder zijn impuls ontwikkelde Heli Service Belgium zich tot één van de toonaangevendste bedrijven in de sector in België.