Luchttaxi

Tijdbesparend & flexibel

De belangrijke voordelen voor het personenvervoer per helikopter zijn vooral de tijdswinst, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De helikopter is tevens een uniek middel waarbij transport en veiligheid nauw met elkaar verbonden zijn.

Heli Service Belgium vliegt u naar één of meerdere bestemming(en) in België of het buitenland en dat via de kortste vliegroute. Die routes zijn afhankelijk van de luchtruimstructuren (verkeersgebieden) maar in de meeste gevallen zijn de trajecten vrijwel rechtlijnig (punt-tot-punt verbinding).

Het gebruik van een helikopter is zeer efficiënt in situaties van strakke tijdschema’s. Uiteraard stellen wij ons flexibel op in geval van een aanpassing van uw tijdschema.

Vliegen met Heli Service Belgium is niet alleen sneller en efficiënter, maar het maakt het reizen ook plezieriger, gemakkelijker en comfortabeler en vooral zonder lange wachttijden of verkeersellende.

Voor alle zakenvluchten, VIP-vluchten of verbindings- of pendelvluchten in België of naar het buitenland, brengt Heli Service Belgium u in alle veiligheid naar uw bestemming.

Heli Service Belgium beschikt over de vergunning voor commercieel luchtvervoer. Die vergunning wordt ook Air Operator Certificate (AOC) genoemd. Die licentie geeft aan dat naar het oordeel van het Directoraat Luchtvaart de onderneming in staat is het luchtvervoer op veilige, wettelijke en verantwoorde wijze te verrichten (Licentienummer A.O.C. B-3007).