Verkoop & aankoop

Heli Service Belgium

Verkoop

Het aankopen van een helikopter vereist een degelijke voorkennis. Het gaat hier immers over een luchtvaartuig dat aan tal van criteria dient te voldoen.
Heli Service Belgium kan u helpen met een degelijke professionele begeleiding. Onze uitgebreide kennis van de markt en opgebouwde ervaring bieden u een optimale ondersteuning bij uw aankoop. Afhankelijk van de situatie en uw persoonlijke eisen gaan wij op zoek naar een oplossing op maat.

Heli Service Belgium heeft officieel erkende onderhoudsfaciliteiten voor de merken Robinson, Airbus Helicopters en Bell Helicopter. Onze jarenlange ervaring inzake onderhoud is relevant zowel bij aankoop van een nieuw toestel als bij de aankoop van een tweedehandshelikopter.

Als u een nieuwe helikopter aanschaft, dan kan u voor het onderhoud steeds bij ons terecht.

Bij aankoop van een tweedehandstoestel zijn wij uitstekend geplaatst om de toestand van een helikopter grondig te evalueren op het vlak van onderdelen, algemene luchtwaardigheid en certificatie. Zo kunt u onaangename en dure verrassingen vermijden.

HSB heeft een grondige kennis en decennia ervaring met de verkoop van Robinsonhelikopters, Airbushelikopters en Bellhelikopters.

Wilt u meer weten over die toestellen? Neem dan gerust contact op met ons of klik op het logo van de fabrikanten om hun website te bezoeken.

Als u uw toestel wil verkopen, brengen we u in contact met eventuele kopers.

Een helikopter aanschaffen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!