Luchtopnames

Luchtfotografie

Het maken van luchtfoto’s vanuit een helikopter biedt grote voordelen op vlak van precisie en werktempo. Dankzij de wendbaarheid van de helikopter kan er op een vlotte manier efficiënt gewerkt worden rond en boven een locatie. De helikopter biedt dus meer maatwerk voor de fotograaf om gebouwen of industriële installaties in beeld te brengen. De toepassingen zijn velerlei: reportages, events, landschappen, architectuur, stedelijke planning enz.

Door gebruik te maken van een helikoper kan men ook heel creatief te werk gaan. De piloten van Heli Service Belgium werden daarvoor speciaal opgeleid en bezitten jaren ervaring om die opdrachten perfect uit te voeren. Heli Service Belgium kan u ook advies geven op het gebied van meteorologie, luchtvaartreglementering en vluchtplanning.

Een andere specifieke toepassing van luchtopnamen is film/video/tv.

Heli Service Belgium

Film/video/high-definition/tv

Luchtopnamen met film, video of high-definition zijn tegenwoordig, nog meer dan vroeger, een vak apart geworden. Dankzij het systeem van de gyroscopisch gestabiliseerde camerabehuizing worden de luchtbeelden trillingvrij opgenomen en dat zelfs met zware teleobjectieven. Wij werken daarvoor nauw samen met gespecialiseerde bedrijven.

Ook hier geldt dat de inzet van een helikopter ongeëvenaarde creatieve mogelijkheden schept.

Heli Service Belgium levert ook zijn helikopterdiensten aan omroepen voor het rechtstreeks uitzenden van televisiebeelden en verslaggeving (nieuws en sport).

Wij adviseren u graag omtrent de mogelijke opties en uitvoeringsmogelijkheden.

Luchtopnames laten maken?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!